Türkçe

Ev şirketi WILLHEM kiraları yüzde 2,7 yükseltmek istiyor. Biskopsgården´deki coğu daire bakımı ve servisini doğru dürüst yapılmadığı halde kira artırılmak isteniyor. Buna ”YETER ARTIK!” demeliyiz. 2 Nisan çarşamba günü saat 18.00´de,
Vårväderstorget´teki Willhem bölge ofisinin yanında protesto yapmak için toplanıyoruz. Bütün yöre sakinlerini bu haksızlığa ”DUR” demeye çağırıyoruz.

 

Merhaba

Willhem,Biskpopsgården´deki evleri yenilemek için  planları  ilerlemektedir. Şu anda, şirket yaklaşık 60 boş daireyi  yenilemek niyetinde. Tamir olacak olan evlere aşırı zam/kira artışı yapmak istiyorlar !

Bize göre Willhem ile yaşayan çok garip bir öncelik.Bize göre Willhem işgücünü evin hatalarını düzeltmeye ( yenilik ) koymasi lazım, ama kirayi yükseltmeden!  Bir hata/şikayet kampanyası başlıyor.

Aralık ayında Hyresgästföreningen (kiracılarderneği) Biskopsgården geleceği ve Panterler” muz evleri”(bananhusende) toplantı yaptılar, toplantıda cok ortak hatalar bulundu.

*Toplantıda 27 kişi vardi ve 26 kişi ayni şeylerden şikayetci oldu :pencereler  sislenme , pencerelerde küf ve kırık,açması zor. Evlerin  çok soğuk olduğunu , diğerleri arasında , havalandırma ve ısıtma ile ilgili sorunlar vardı .

*Toplantıda27 katılımcıdan 17si  , kaplama ,banyoda nem hasar meydana geldiğini söyledi . Neredeyse birçok kiracı kırık prüzleri anlattı .

Bize Will HEM sitesinde hataları raporlama alanında bulunun yoksa bu hatalar düzelmez!

www.willhem.se/serviceanmalan/

Önümüzdeki üç cumartesi sırasında, hatalari belirtmek icin Värmegatan 10  Kiracılar Derneği(Hyresgästföreningen) belirte bilirsniz,asagdaki saatlerde oraya gidip şikayetde bulunabilirsiniz.

Pazar, 19 Ocak kl.16

Pazar 26 Ocak kl.16

Pazar, Şubat 2 kl.16

Sizin apartmanda/evde bir arıza fotoğraf göndermek için hyreshusenibiskopsgarden@gmail.com   yollayınız.

Lämna en kommentar